Kako super bi bilo, če bi nas zaposlitev našla kar sama, kajne? Da bi samo prejeli klic, da smo vabljeni na razgovor, tam pokazali in dali od sebe najboljše, potem pa hitro začeli tudi delati. Se vam zdi nemogoče? Pa ni. Namreč, obstajajo različni zaposlitveni spletni portali, kot je recimo moja zaposlitev, ki omogočajo prav to.

Moja zaposlitev je spletni portal, ki nam omogoča tudi, da enostavno ustvarimo odličen življenjepis, katerega naložimo in se ta pojavi med delodajalci, v kolikor iščejo kader, ki ustreza našemu profilu. Pa vendar, žal je tako, da se moramo z besedami kar najbolje prodati. Tudi, če imamo odlično in ustrezno izobrazbo, izkušnje, itd., se bodo delodajalci najprej opredeljevali med življenjepisi, katere bodo prejeli. In, če nismo vešči, je odlično, da se prijavimo na moja zaposlitev, kjer imamo že kreirane različne možnosti za odlične življenjepise.

Moja zaposlitev je le eden od portalov, ki nam zagotavlja kar nekaj super možnosti, v kolikor smo iskalec zaposlitve. Vsakodnevno lahko pregledujemo prosta delovna mesta in se prijavimo na tista, ki ustrezajo nam. Zelo pomembno pa je, da se delodajalcu znamo predstaviti, ker je to prvi korak do službe. Zato je izredno pomembno, da je urejen življenjepis, ki bo prepričal marsikaterega delodajalca.

Ljudje smo si različni in tudi naši interesi se medsebojno razlikujejo. In ljudje uporabljamo vsi isti jezik, vendar se izražamo drugače. Zato je pomembno, da je izražanje takšno, da bomo kot iskalec zaposlitve nekje na vrhu oziroma med prvimi možnimi kandidati za sodelovanje. Pomembno je ustvariti in oddati odličen življenjepis, da bi prišli do izraza. To lahko storimo tudi na portalu moja zaposlitev.

Življenjepis na Moja zaposlitev
Tagged on: