Tekalna steza Horizon Fitness Adventure 3 je korak naprej od modela T101-04, ki prinaša več lastnosti, ki so privlačne še posebej za tekače.
Ponaša se s 2.5 CHP motorjem z digitalnim pogonom, ki je tih, zanesljiv in bolj odziven, kot drugi motorji. Motor se prilagaja med vadbo in tako deluje sinhrono z udarci vaših stopal. Na ta način se hitrost lahko prilagodi vse do 12 milj na uro, naklon pa se lahko spremeni do 12%.
Krov je enako velik, kot pri drugih modelih 20″ X 55″ in prinaša Horizonov FeatherLight sistem zlaganja, ki lajša shranjevanje krova. 3-conski sistem blaženja prav tako lajša stres na vaša kolena in ostale sklepe, zaradi česar bo vaša vadba bolj udobna.
Konzola na Adventure 3 je rumeno-zelen 5.75” LCD zaslon, ki prinaša 30 različnih vadbenih programov. Prav tako ima možnost povezovanja preko WiFi – do dveh aplikacij, ki vadbo pomagata narediti bolj učinkovito in prijetno.
Aplikacija ViaFit lahko snema, nastavi cilje, programira vadbe in sledi rezultatom – vse skupaj na enem priročnem prostoru. Z Johnson Passport Player pa lahko svoje treninge sinhronizirate s HD TV za neprekosljivo izkušnjo, saj zaslon prikaže enega izmed dveh digitalnih tečajev s pomočjo katerih lahko vadite. Obe aplikaciji zahtevata dodaten nakup, a sta lahko dodana vrednost, če sta nujno potrebni za vaše dobro treniranje.
Adventure 3 prav tako vsebuje Horizonovo odlično garancijo. Ogrodje in motor imata doživljenjsko garancijo, ostali deli pa imajo 3-letno garancijo za proizvodne napake in delne okvare. Garancija prav tako vključuje 1 leto popravil v primeru kakršnih koli popravkov.
Če so vam dodatne tehnološke lastnosti všeč in pa tudi tiho delovanje, potem je tekalna steza Horizon Fitness Adventure odlična izbira.

Tekalna steza Horizon Fitness Adventure 3
Tagged on: