excelMicrosoft Excel je poznana preglednična aplikacija in je poleg Microsoft Worda zagotovo eden najbolj uporabnih programov, in sicer na različnih področjih življenja, tako pri osebni uporabi kot tudi v poslu. Dandanes si prav težko predstavljamo računalnik in življenje brez te odlične aplikacije. Z uporabo tabel, izračunov in analiz ter s primerjavo podatkov in podobnim se namreč  vsi srečujemo vsak dan. Prav zato je dobro znanje Excela danes še kako potrebno. Če veščin programa do sedaj še niste osvojili, vam svetujemo, da obiščete tečaj Excel.

Tečaj Excel ponavadi obiskujejo kadrovniki, menedžerji, računovodje, iskalci službe in vsi, ki jih excel zanima zaradi obilo svojih funkcionalnosti.

Tečaj Excel vas bo seznanil z vsemi osnovnimi, naprednimi in ostalimi uporabnimi funkcijami, ki jih omogoča ta odličen program, Tečaj Excel je namenjen vsem, ki se pri svojem delu srečujejo s podatki, z izdelovanjem tabel, poročil in kalkulacij. Poznamo tečaje, ki so primerni za začetnike, pa tudi tečaje za tiste, ki Excel površno obvladajo ter želijo pridobiti več znanja o možnostih, ki jih Excel nudi.

Tečaj Excel vas bo naučil, kako uporabljati program Excel. Znali boste smiselno organizirati in urediti podatke, s podatki izvajati razne operacije, uporabljati različne funkcije za pridobitev želenih podatkov, uporabljati samodejne izračune, risati prepričljive grafe… Z osvojenim znanjem bo vaše delo učinkovitejše in hitrejše.

Prijavite se na tečaj Excel. Njegov namen ni le spoznavanje osnov programa, temveč predvsem usposabljanje za samostojno delo s to zelo uporabno aplikacijo. Zagotavljamo vam, da boste svoje znanje še poglobili in bili kos kakršni koli nalogi v Excelu. Vse to pa vam bo v življenju prišlo še kako prav.

Tečaj Excel
Tagged on: