Raznovrstna prehrana z rednim uživanjem sadja in zelenjave bistveno pripomore k boljšemu počutju in zdravju. Temu tako je zaradi obilice vitaminov, mineralov, balastnih snovi in malo maščob, ki ju sadje in zelenjava vsebujeta, žal pa ljudje še vedno premalo upoštevamo pomembnost njunega uživanja v svoji vsakodnevni prehrani. Ker nam uživanje celih kosov sadja in zelenjave včasih enostavno ne paše, je odlična in celo še boljša alternativa temu sveže iztisnjen sok. Sveže iztisnjen sok je namreč največ kar lahko naredite za svoje telo, saj na ta način vaše telo dobi hranila neposredno, kar pomeni, da je v 15 minutah izkoristek kar 4x večji, kot če bi sadje ali zelenjavo zaužili celo. Pri tem je bistvenega pomena, da je sok pripravljen na pravi način – da iztisne in ohrani čim več hranil – za to pa najbolje poskrbi pravi sokovnik.

sokovnik

Naložba v vaše zdravje

Pri doma pripravljenih sokovih iz svežega sadja in zelenjave, veste, da boste zaužili vse njihove hranilne snovi, saj se s postopkom iztiskanja sprostijo hranilne snovi iz celic. Da bi se iztisnilo in ohranilo čim več hranilnih snovi, je izjemno pomembna kakovost sokovnika, zato nikar ne dovolite, da je pri izbiri sokovnika glavni odločevalec cena, temveč vaše potrebe in zdravje. Če je vaša želja predvsem hitro pripravljen osvežujoč sok, bo prava izbira za vas centrifugalni sokovnik, v kolikor pa bi raje spili kozarec koncentriranih hranilnih snovi, bo pravi za vas sokovnik z vijačnim nastavkom. Ne glede na vrsto sokovnika pa je jasno, da so pravi naslov za vse vaše želje, potrebe in zahteve le vrhunski sokovniki Philips.

 

Svež sok kot ga želite

Philipsovi zmogljivi centrifugalni sokovniki se odlikujejo po tem, da iz sestavin – tudi iz najtršega sadja in zelenjave – iztisnejo najboljše. Mešate in združujete lahko svoje najljubše sestavine in tako poiščete svojo najljubšo mešanico, naenkrat pa lahko pripravite kar do 3 litre soka, ne da bi morali izprazniti posodo za tropine. Profesionalni sokovnik Philips Avance se lahko pohvali tudi z izjemno tehnologijo FiberBoost, ki omogoča da z gumbom izberete želeno teksturo soka in pripravite osvežujoče čist sok ali kremast sok z do 50 % več vlakninami. Odlična kombinacija pametno upravljanih stalnih hitrosti in edinstvene zasnove s cedilom omogoča izbiro soka z več ali manj vlakninami, da lahko vsi člani družine uživajo v takšnih sokovih, kot jih imajo radi. S Philipsovimi centrifugalnimi sokovniki boste prihranili tudi pri času, saj vam za polnjenje sokovnika ne bo več treba narezati večine sadja in zelenjave. Vse skupaj namreč enostavno napolnite v velik kanal za polnjenje in si vsak dan privoščite zvrhan kozarec zdravja. Če vas skrbi higiena in čiščenje sokovnika, naj vas pomirimo – tehnologija QuickClean poskrbi, da je čiščenje sokovnika opravljeno v samo 60 sekundah, vse snemljive dele pa lahko hitro in enostavno operete kar v pomivalnem stroju. Pozabite pa lahko tudi na vedno nadležno brisanje kapljic s pulta – vsi Philipsovi centrifugalni sokovniki imajo namreč vgrajeno zaporo proti kapljanju, ki omogoča, da lahko pripravo soka prekinete, pri čemer pult vedno ostane čist.

 

Še več dobrot v vsakem kozarcu

Če želite vsako jutro spiti kozarec poln hranilnih snovi, vas bo navdušil Philipsov sokovnik z vijačnim nastavkom za počasno stiskanje. Ta juicer brez kakršnegakoli problema učinkovito obdela vse želene sestavine in pripravi popolne sokove za vse člane družine. Preizkušate lahko recepte s sadjem, trdo zelenjavo, listnato zelenjavo, oreščki in semeni in odkrijete svoj popolni skok. Philipsovi sokovniki z vijačnim nastavkom se odlikujejo po postopku hladnega stiskanja, s čimer sestavine meljejo in tako iztisnejo še več soka in vlaken. Sokovniki serije Avance delujejo s Philipsovo inovativno tehnologijo MicroMasticating in pri delovanju odpirajo celice sadja in zelenjave in tako iz sestavin iztisnejo največjo količino soka. Tako lahko pripravite gostejše in kompaktnejše sokove, kjer se kar 90 % sestavin iztisne v vaš kozarec. Temu v pomoč je tudi funkcija za predčiščenje, ki iz sadja iztisne ves sok in hkrati očisti notranjost sokovnika. To vam omogoča, da iz sadja in zelenjave iztisnete največ soka, in hkrati preprečuje, da bi med čiščenjem izgubili dragoceno količino soka. Tudi samo čiščenje sokovnika je izjemno hitro in enostavno. Edinstvena zasnova brez cedila omogoča, da sok neovirano teče v kozarec skozi filter, ki iz soka odstrani neželene sestavine, pri čiščenju, ki traja manj kot 1 minuto, pa ne potrebujete nobene ščetke. Zasluga za to gre enostavno snemljivim delom in delom brez robov, ki jih lahko v nekaj sekundah sperete pod tekočo vodo.

 

Ker pri Philipsu verjamejo v moč sadja in zelenjave, so njihovi sokovniki vse, kar potrebujete od sokovnika. Ne glede na to ali želite hitro pripraviti osvežujoč sok ali pa potrebujete dozo koncentriranih hranilih snovi, s sokovniki Philips boste lahko iz svežih sestavin iztisnili največ.

Sveži sokovi za zdravo življenje
Tagged on: