Danes je mogoče okrasiti kopalnico, bazen ali kuhinjo na tak način, da je prostor ali predmet zaščiten in hkrati privlačen. V kuhinji in kopalnici se preživi največ časa, zato je pomembno, da so prostori po okusu lastnika doma. Spletna trgovina Keramoteka svojim strankam ponuja le najboljše mozaik ploščice, ki jih izdeluje kakovosten španski proizvajalec Mosavit. Mozaik je pravzaprav slika iz kock, izdelanih iz kamna ali stekla, ki so različnih barv in skupaj sestavljajo celoto. Za kuhinjo, kopalnico ali bazen namenjene mozaik ploščice so lahko vzorčaste, enobarvne ali večbarvne. En vzorec je lahko na voljo v vel barvah.

Mozaik ploščice so kamnite, steklene …

Spletna trgovina Keramoteka obljublja največjo izbiro keramike, mozaik ploščice pa so lahko izdelane tudi iz stekla. Kupec si lahko kar na spletu ogleda ponudbo in prosi za brezplačno svetovanje. Vprašanje je mogoče poslati spletni trgovini kar s pomočjo spletnega obrazca, ki je preprost in ga bo znal izpolniti tudi posameznik, ki ni vešč dela z računalnikom. Na obrazcu lahko kupec označi, da želi osebno predstavitev in svetovanje kar v salonu in izbere uro, ki mu ustreza. Fotografije izdelkov so zelo kakovostne in mozaik ploščice so lepo vidne, označene pa so z imenom, ki že veliko pove o barvnem odtenku in vzorcu, takoj pod imenom pa je navedena cena.

Mozaik ploščice z različnimi vzorci

Vsi potencialni kupci se bodo razveselili, ko bodo videli ceno. Ta je namreč znižana. Zadovoljstvo kupca je zagotovljeno stoodstotno, glede na to, da imajo izdelki vse najbolj zaželene značilnosti, kot so kakovost, privlačen videz in cenovna dostopnost. V spletni trgovini je na zelo vidnem mestu navedena telefonska številka in celotna stran je prilagojena uporabnikom spleta, ki niso vajeni urejanja zadev na spletu. Navodila so zelo jasna in gumbi, na katere se klikne, veliki. Za določene mozaik ploščice se lahko izbere poleg vzorca še velikost.

Mozaik ploščice naj bodo odlične kakovosti
Tagged on: